Gastenboek

Het is helaas op dit moment niet mogelijk een berichtje te plaatsen in het gastenboek.

E-mail 22. jul, 2022

Rosalia Wiegman

Wij kijken wederom terug op een heerlijke vakantie in de villa. Na eerste keer in mei 2011, was het verrassend te zien hoe de tuin zich 11 jaar later heeft ontwikkeld. De mooie oleanders en lavendels en de cipressen. Ontbijten en dineren op de luxe veranda
uit de hete zon, super vonden we dat. Het was een stuk warmer in juli dit keer. We hebben ons dan ook elke dag heerlijk kunnen vermaken, door af te koelen in het zwembad. Deze keer konden dus we er wat minder op uitgaan. Maar de herinneringen aan de leuke
uitstapjes zoals Avignon en Isle-sur-la-Sorgue waren als gisteren. Het is mooie streek met leuke dorpjes en landschappen.

Het verblijf in de ruime villa is zeer aan te bevelen. Prettige bedden, complete keuken. Schone verblijven, mooie kamers en badkamers. Top. Vriendelijke groet Leo & Lia.

E-mail 16. sep, 2019

Eugene Kuijpers en Mirjam Merkx

we hebben 2 heerlijke vakantieweken gehad in jullie prachtige huis. Prima inrichting, goede bedden, alles was aanwezig. Het huis was brandschoon bij aankomst. Ook onze zoon, zijn vrouw en ons kleinkind hebben een heerlijke week gehad. Kinderbed en kinderstoel
aanwezig. Door het heerlijke nazomerweer hebben we dagelijks kunnen genieten van het zwembad. De omgeving is prachtig. Er zijn veel leuke dingen te bezoeken. Kleine en grotere plaatsen. We komen graag een keer terug.

E-mail Website 4. sep, 2019

Fam Van Dyck

Geachte,



We hebben een zeer leuke vakantie gehad in Saumane,de villa was tiptop in orde en alles was aanwezig.

Van het prive zwembad hebben we dagelijks genoten,in de omgeving was er ook van alles te beleven, eigenlijk is 1 week te kort om hier te verblijven.

Aan ieder die naar deze omgeving wil komen raad ik dit adres zeker aan.

E-mail 17. apr, 2019

Familie Penne

Beste familie,



wij waren voor een derde maal in Saumane en we verbleven in enkele mooie villa's, doch in 405 vonden wij een echte huiselijke sfeer terug die aan een vakantie iets extra's, iets blijvends geeft.

Alles viel onmiddellijk op zijn plaats en wij voelden ons van de eerste minuut THUIS!


De kinderen renden er rond, speelden amuseerden zich alsof ze er reeds jaren woonden. Wij, de oudjes, voelden er ons onmiddellijk op ons gemak en vonden er direct onze plaats.

Beste familie, hartelijk dank voor dit extra!

Als alles goed gaat komen we zeker volgend jaar terug (al zouden mijn ouders reeds dit jaar nog willen terugkomen!!!!! en die hebben reeds heel wat rondgereisd!!!!



Vele groeten,



Karen, Nico, Amber, Matheo, Nadine en JP

E-mail 4. jul, 2018

Gerard en José

Beste familie Mooij,



hartelijk dank voor het heerlijke verblijf in uw zeer comfortabele villa! Dank ook voor de prettige ontvangst door het Nederlandse beheerdersechtpaar en voor de heerlijke fles wijn.




Uw villa voldeed aan alle verwachtingen en was zeer verzorgd en smaakvol ingericht. Alles wat je nodig hebt, is er. Volop privacy en allerlei zithoekjes buiten waar je gedurende de dag vertoeft. Bij hele warme middagen waren de twee stoelen naast de voordeur
een aangenaam plekje!



Het zwembad is heerlijk om af te koelen op warme zomerse dagen maar in de omgeving is zoveel te doen en te zien dat je bijna tijd te kort komt.




Graag tot een volgende keer,



Hartelijke groet,

Gerard en Jose

E-mail 3. jun, 2018

Dick, Bert en Rob Kleijer

Beste Famillie Mooij,



Na vorig jaar de villa van de buren een week gehuurd te hebben zijn we dit jaar een week in jullie prachtige villa geweest.

Ontzettend fijn en mooi huis, van alle gemakken voorzien. Meer dan genoeg ruimte in en om het huis. Het enige waar we niet blij mee waren was het weer. 2 dagen fietsweer maar de overige dagen regen en grauw. Twee prachtige routes gereden met de racefiets.



Hartelijk dank voor de gastvrijheid en we komen vast nog een keer terug.

E-mail 20. apr, 2018

Fam. Calbert - Carpels

Beste Fam. Mooij,



Wij hebben weer een heel leuke vakantie achter de rug in Isle sur la Sorgue.

Het is een prachtige villa. Binnen heel gezellig en comfortabel ingericht, buiten een mooi terras en tuin.


Het domein is ook héél mooi.

Wij hebben weer nieuwe dingen ontdekt in deze prachtige streek die toch wel ons hartje gestolen heeft.

Bedankt voor de correcte en super vriendelijke opvolging. Het geeft altijd een goed gevoel te weten dat de eigenaars bezorgd zijn dat de huurders het naar hun zin hebben!

Staat zeker op ons lijstje om te herhalen!!

Groetjes

Thierry, Robbe, Bram en Veerle

E-mail Website 23. aug, 2017

Fam.Valckx

heerlijke week gehad in jullie mooie villa.

de tijd is voorbij gevlogen.....

prachtige omgeving en heerlijk weer , we komen zeker een keer terug! onze jongste zoon was erg in zijn nopjes met de duplo :)

E-mail 7. sep, 2016

Nathalie

Wat een fantastische week hebben we mogen beleven in jullie villa. Alles klopt, elke hoek, elke kamer ademt een eigen sfeer uit waarin je je meteen in een heerlijke stemming bevindt. Dankzij jullie zijn we inmiddels ook fan van Maisons du Monde. Heel hartelijk
dank voor de heerlijke week, we hopen er nog eens terug te komen!

E-mail 6. sep, 2015

Fam. De Cubber - Verhelst

Prachtige villa! Alle comfort en luxe is aanwezig. Zeer netjes onderhouden. Super gezellige lounge hoek en tot 's avonds laat zalig genieten op het overdekte terras. Zeer mooi gelegen op het domein. Mooie tuin. We komen graag terug.

E-mail 3. aug, 2015

Fam van Strien

Prachtig en zeer ruim huis op een mooi villa park. Alle gewenste faciliteiten zijn aanwezig. Jammer genoeg maar een week, we zouden graag langer zijn gebleven. Aanrader!!

E-mail Website 9. jul, 2015

Susanne

Afgelopen jaar heb ik met mijn gezin in september ontzettend genoten van deze fraaie villa ten midden van een net villa park waar een gemoedelijk sfeer heerst. Alles klopt, van het stijlvolle interieur waar het je aan niets ontbreekt tot de mooie groene
Provençaalse tuin met veranda en privé zwembad. Erg handig en kindvriendelijk is het rolluik over het zwembad. De omgeving is zoals wij gewend zijn van de Provence schitterend. Deze villa ligt bijzonder dichtbij vele bezienswaardigheden als Fontaine Vaucluse
en mooie auto routes. Zeker een bijzonder mooi vakantieadres dat wij van harte kunnen aanbevelen.

E-mail 17. jun, 2015

Janine & Beat

Bonjour Familie Mooij

Wat hebben wij genoten von ons verblijf in uw prachtige, ruime en schone villa. Het is er nog mooier als op de foto's. We voelden ons meteen "thuis".
De villa is echt van alle gemakken voorzien, het ontbreekt er aan
niets.
Ook de provencaalse inrichting vonden wij heel mooi.
Uren hebben we op het grote overdekte terras gezeten en van het uitzicht op het fijne privézwembad en de mooi aangelegde tuin genoten.
Het mooie domein was rustig toen wij er in juni
2015 waren, het beheerderspaar is heel vriendelijk.
Een week is veel te kort. Wij komen graag weer een keer terug.

Hartlijke groeten uit Zwitserlad
Janine & Beat

E-mail 23. sep, 2014

Libbrecht Peter

Beste familie Mooij,

Met de ganse familie hebben wij ten volle genoten van uw prachtig ingerichte villa. De kinderen waren in de wolken over het verblijf en wij keren hier zeker nog terug. Op het terras is het gezellig zitten en iedere keer hebben
wij buiten gegeten ( met uitzondering van een paar dagen ).
Een paar onweders hebben het mooie weer af en toe verstoord, maar het was alle dagen aangenaam warm. En het zwembad in de buurt zorgde voor de nodige verkoeling.
Voldaan en uitgerust keren
wij terug naar België met een pak vol nieuwe energie. Te meer omdat wij nu vijf afgestudeerde kinderen hebben ( van één hebben wij het deze vakantie vernomen ).
Tijdens ons verblijf hebben Inge en Ian ons goed ontvangen en geholpen waar nodig. Met hen
is uw villa in zeer goede handen.

Heel erg bedankt en vele groeten,
Marianne, Peter, Louis, Julie, Emile, Elien en Charlotte

E-mail 10. jul, 2014

verstraete dany

pas 1 week terug in België, en reeds geconfronteerd met grauwe lucht, regen en werkdruk, wel dan weet je waar het paradijs ligt, dit is in villa 405

E-mail 23. jun, 2014

Familie Verstraaten

We zijn voor de tweede keer in deze fijne villa met zwembad op vakantie geweest.
Het was weer heerlijk genieten!
We komen graag nog 's terug...

E-mail 25. apr, 2014

lore degrauwe

Wij hebben een super vakantie achter de rug! (12 tot 19 april 2014)
De villa heeft al het nodige comfort wat je kan wensen, dat in combinatie met het mooie domein en de prachtige omgeving heeft ons werkelijk doen genieten !
We hadden geluk dat
het ook stralend weer was !
de week was spijtig genoeg snel voorbij !
een aanrader voor jong en oud...

E-mail 3. okt, 2013

Saskia Poels

De laatste twee weken van september hebben wij met veel plezier in deze prachtige villa doorgebracht. Wat een mooi plekje is het! Het huis is heerlijk ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. We hebben ook enorm genoten van de de tuin, het zwembad,
de fijne loungehoek in het avondzonnetje en de hangmat achter het huis. Ook voor ons dochtertje van 5 maanden was dit een heel geschikt huis. In de omgeving zijn vele leuke dorpjes om te bezoeken, eigenlijk zijn 2 weken nog te kort. Wij komen zeker een keer
terug!

E-mail 3. sep, 2013

Arie Groenleer

De laatste twee weken van augustus hebben wij als een God in Frankrijk kunnen leven. Wat een mooie villa met alles er op en er aan. Er is zelfs aan speelgoed voor de kinderen gedacht. Prachtig ruim opgezet huis met alle faciliteiten. Ook was alles lekker
schoon. De villa is een goede basis om de prachtige omgeving met alle mooie dorpjes te verkennen. We zijn twee weken geweest, maar die zijn eigenlijk nog te kort. Wij kunnen deze villa een ieder aanraden.

E-mail 28. mei, 2013

Diederik van der Heijden

Jaarlijks breng ik een bezoek aan Frankrijk om te wielrennen en dit jaar weer terug in de streek rondom de Ventoux, geweldig! De omgeving met zijn mooie dorpjes/stadjes, adembenemend. Elke dag begonnen we uitgerust vanwege het zeer comfortable en compleet
ingerichte huis. Alles is aanwezig, super schoon en van goede kwaliteit. Een heerlijk zwembad met lounge stoelen. Was een week maar langer....de tijd vloog helaas voorbij.

E-mail Website 10. sep, 2012

Merel

Wil je leven als een God in Frankrijk? Dan is deze mooie villa een aanrader! We hebben twee weken genoten samen met onze kindjes en opa en oma. Genoten van het zwembad met de heerlijke stoelen, de loungeset en van alle gemakken die het huis biedt. En dan
ligt het ook nog eens in een prachtige omgeving met leuke stadjes en dorpjes. Kortom, wat kan een mens zich nog meer wensen?!

E-mail 27. aug, 2012

Cynthia Mackay

Vorig jaar hebben we het zo naar ons zin gehad in jullie mooie villa dat we dit jaar zijn teruggekomen! En we hebben het ook de tweede keer heerlijk gehad. De kinderen waren heel blij met de spelletjes, dvd's en natuurlijk het zwembad. En wij genoten van
de gezellige inrichting en de leuke zitplekjes die jullie overal hebben gemaakt. Ik kan het huis echt iedereen aanbevelen!

E-mail 16. jul, 2012

Emmanuel Bonehill

Wij zijn net terug van 2 weken in jullie mooie huis! Het interieur is zeer stijlvol en jullie hebben werkelijk een mooi, verzorgd servies. Het terras met de loungehoek is zo mooi en aangenaam om te vertoeven! Voor de kinderen was het zwembad natuurlijk
de topper, maar wij hebben er ook van genoten! In een notendop; een heel mooi huis op een mooie locatie, alles tiptop, niets aan te merken! Alleen soms iets te warm, maar daar wil ik met het huidige weer in België zeker niet over klagen ;-) !

E-mail 2. okt, 2011

Familie de Vos

Samen met onze kinderen en kleinkind hebben wij een week lang met volle teugen genoten van de ruimte binnen en buiten van uw mooie villa. We hebben veel gebruik gemaakt van het zwembad.
De Vaucluse kenden wij al, maar het blijft voor ons één van de mooiste streken van Frankrijk, dus het was wederom volop genieten van La Douce France! Tip: nougat kopen in Sault.

E-mail 26. sep, 2011

Jeroen Langbroek

Wij hebben 2 weken lang mogen genieten van de villa en de mooie omgeving en het weer. De villa en de omgeving zijn zeer zeker een aanrader voor iedereen!

ps nog bedankt voor jullie berichtje n.a.v. onze autoschade.

E-mail 4. sep, 2011

Cynthia Mackay

We hebben een heerlijke week gehad in jullie mooie villa! Gezellig en met zorg ingericht, veel leuke zithoekjes, lekker zwembad en prima bedden. En dat alles in een hele leuke omgeving, we waren helemaal tevreden en komen graag terug!

E-mail 25. jul, 2011

Familie Gansbeke

Wat hebben we genoten in dit "pareltje" in de Provence!
Zowel binnen als buiten klopte het plaatje helemaal.
De hele villa straalde charme uit, eigenlijk was het zonde om hem te verlaten en een uitstapje te maken...
Toch hebben we dit laatste ook af en toe gedaan, want ook de omgeving is hier prachtig!
We huurden reeds vaker een "huis" in de provence maar deze "villa" stak er met kop en schouders bovenuit.
Bedankt dat we hier een weekje mochten verblijven!

E-mail 1. jul, 2011

Diana Verwijs

Wat een prachtig huis compleet van alle luxe en met een prachtig zwembad. Onzettende mooie ligging op een zeer gastvrij park met lieve parkbeheerders. Veel te zien in de mooie omgeving en vele mogelijkheden voor mooie uitstapjes.

E-mail 20. jun, 2011

fam. Van Kerckhoven

Wij hebben genoten van uw huis en de omgeving. Alles wat nodig is, is voorhanden en indien niet wordt het direct verholpen.

E-mail 11. mei, 2011

van de Kamertjes

Wat een prachtige site is het geworden, helaas konden we deze vakantie niet langskomen, misschien een andere keer!!??