Gastenboek

Het is helaas op dit moment niet mogelijk een berichtje te plaatsen in het gastenboek. 

E-mail 23. jun, 2014

Familie Verstraaten

We zijn voor de tweede keer in deze fijne villa met zwembad op vakantie geweest.
Het was weer heerlijk genieten!
We komen graag nog 's terug...

E-mail 25. apr, 2014

lore degrauwe

Wij hebben een super vakantie achter de rug! (12 tot 19 april 2014)
De villa heeft al het nodige comfort wat je kan wensen, dat in combinatie met het mooie domein en de prachtige omgeving heeft ons werkelijk doen genieten !
We hadden geluk dat
het ook stralend weer was !
de week was spijtig genoeg snel voorbij !
een aanrader voor jong en oud...

E-mail 3. okt, 2013

Saskia Poels

De laatste twee weken van september hebben wij met veel plezier in deze prachtige villa doorgebracht. Wat een mooi plekje is het! Het huis is heerlijk ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. We hebben ook enorm genoten van de de tuin, het zwembad,
de fijne loungehoek in het avondzonnetje en de hangmat achter het huis. Ook voor ons dochtertje van 5 maanden was dit een heel geschikt huis. In de omgeving zijn vele leuke dorpjes om te bezoeken, eigenlijk zijn 2 weken nog te kort. Wij komen zeker een keer
terug!

E-mail 3. sep, 2013

Arie Groenleer

De laatste twee weken van augustus hebben wij als een God in Frankrijk kunnen leven. Wat een mooie villa met alles er op en er aan. Er is zelfs aan speelgoed voor de kinderen gedacht. Prachtig ruim opgezet huis met alle faciliteiten. Ook was alles lekker
schoon. De villa is een goede basis om de prachtige omgeving met alle mooie dorpjes te verkennen. We zijn twee weken geweest, maar die zijn eigenlijk nog te kort. Wij kunnen deze villa een ieder aanraden.

E-mail 28. mei, 2013

Diederik van der Heijden

Jaarlijks breng ik een bezoek aan Frankrijk om te wielrennen en dit jaar weer terug in de streek rondom de Ventoux, geweldig! De omgeving met zijn mooie dorpjes/stadjes, adembenemend. Elke dag begonnen we uitgerust vanwege het zeer comfortable en compleet
ingerichte huis. Alles is aanwezig, super schoon en van goede kwaliteit. Een heerlijk zwembad met lounge stoelen. Was een week maar langer....de tijd vloog helaas voorbij.

E-mail Website 10. sep, 2012

Merel

Wil je leven als een God in Frankrijk? Dan is deze mooie villa een aanrader! We hebben twee weken genoten samen met onze kindjes en opa en oma. Genoten van het zwembad met de heerlijke stoelen, de loungeset en van alle gemakken die het huis biedt. En dan
ligt het ook nog eens in een prachtige omgeving met leuke stadjes en dorpjes. Kortom, wat kan een mens zich nog meer wensen?!

E-mail 27. aug, 2012

Cynthia Mackay

Vorig jaar hebben we het zo naar ons zin gehad in jullie mooie villa dat we dit jaar zijn teruggekomen! En we hebben het ook de tweede keer heerlijk gehad. De kinderen waren heel blij met de spelletjes, dvd's en natuurlijk het zwembad. En wij genoten van
de gezellige inrichting en de leuke zitplekjes die jullie overal hebben gemaakt. Ik kan het huis echt iedereen aanbevelen!

E-mail 16. jul, 2012

Emmanuel Bonehill

Wij zijn net terug van 2 weken in jullie mooie huis! Het interieur is zeer stijlvol en jullie hebben werkelijk een mooi, verzorgd servies. Het terras met de loungehoek is zo mooi en aangenaam om te vertoeven! Voor de kinderen was het zwembad natuurlijk
de topper, maar wij hebben er ook van genoten! In een notendop; een heel mooi huis op een mooie locatie, alles tiptop, niets aan te merken! Alleen soms iets te warm, maar daar wil ik met het huidige weer in België zeker niet over klagen ;-) !

E-mail 2. okt, 2011

Familie de Vos

Samen met onze kinderen en kleinkind hebben wij een week lang met volle teugen genoten van de ruimte binnen en buiten van uw mooie villa. We hebben veel gebruik gemaakt van het zwembad.
De Vaucluse kenden wij al, maar het blijft voor ons één van de mooiste streken van Frankrijk, dus het was wederom volop genieten van La Douce France! Tip: nougat kopen in Sault.

E-mail 26. sep, 2011

Jeroen Langbroek

Wij hebben 2 weken lang mogen genieten van de villa en de mooie omgeving en het weer. De villa en de omgeving zijn zeer zeker een aanrader voor iedereen!

ps nog bedankt voor jullie berichtje n.a.v. onze autoschade.

E-mail 4. sep, 2011

Cynthia Mackay

We hebben een heerlijke week gehad in jullie mooie villa! Gezellig en met zorg ingericht, veel leuke zithoekjes, lekker zwembad en prima bedden. En dat alles in een hele leuke omgeving, we waren helemaal tevreden en komen graag terug!

E-mail 25. jul, 2011

Familie Gansbeke

Wat hebben we genoten in dit "pareltje" in de Provence!
Zowel binnen als buiten klopte het plaatje helemaal.
De hele villa straalde charme uit, eigenlijk was het zonde om hem te verlaten en een uitstapje te maken...
Toch hebben we dit laatste ook af en toe gedaan, want ook de omgeving is hier prachtig!
We huurden reeds vaker een "huis" in de provence maar deze "villa" stak er met kop en schouders bovenuit.
Bedankt dat we hier een weekje mochten verblijven!

E-mail 1. jul, 2011

Diana Verwijs

Wat een prachtig huis compleet van alle luxe en met een prachtig zwembad. Onzettende mooie ligging op een zeer gastvrij park met lieve parkbeheerders. Veel te zien in de mooie omgeving en vele mogelijkheden voor mooie uitstapjes.

E-mail 20. jun, 2011

fam. Van Kerckhoven

Wij hebben genoten van uw huis en de omgeving. Alles wat nodig is, is voorhanden en indien niet wordt het direct verholpen.

E-mail 11. mei, 2011

van de Kamertjes

Wat een prachtige site is het geworden, helaas konden we deze vakantie niet langskomen, misschien een andere keer!!??