Voorjaar-Najaar

Indien u niet verplicht bent zich aan de schoolvakanties te houden, dan is het een aanrader om buiten deze periodes in onze villa een week of langer te verblijven.

In het voorjaar bijvoorbeeld kunt u genieten van het groen dat langzaam opkomt en als u eind maart/begin april in Saumane bent kunt u genieten van de vele fruitbomen die volop bloesem hebben.

Isle sur la Sorgue is een dorpje dat niet alleen leeft en gezellg is in de zomer. Er is genoeg vertier het hele jaar door. De antiek winkeltjes blijven open en de markt op donderdag en zaterdag kunt u het hele jaar door bezoeken.

Juist in het voor- en najaar is het een luxe om in alle rust de mooie dorpjes in de omgeving te bezoeken en de steden Avignon, Aix en Provence en Marseille mag u zeker niet vergeten.

De avonden brengt u binnen door: geen straf in onze gezellig ingerichte villa: op de comfortabele banken kijkt u naar de Nederlandse zenders op tv of leest u eindelijk dat boek, waar u al zo lang in wilde beginnen!
Aan de lange eettafel kunt u van uw heerlijke maaltijd genieten, klaar gemaakt in de luxe keuken.

In de villa hangen overal elektrische radiatoren, waarmee u de villa snel en aangenaam verwarmt.

Haard

Van oktober t/m april kunt onze houthaard gebruiken.

Informeert u de beheerders dat u de haard wilt gebruiken, zij zullen een korte uitleg geven. Er ligt ook een handleiding van de haard in de villa.

Bij Mr. Bricolage kunt u hout en aanmaakblokjes verkrijgen.

Er worden extra schoonmaakkosten berekend.